Translate

dimarts, 1 de març de 2016

Inspirador

"Vuestro general Franco no tiene jerarquía alguna, ni autoridad, ni fuerza sobre mi conciencia, ni su España Imperial eterna tiene suficientes pesetas para comprar una sola de mis canas"


Rafel Patxot, si el coneixes t'inspira, segur

Jo em vaig situar a casa seva, en el Paseig del Mar 40 en sant Feliu de Guíxols , en la segona planta. Li deien el Viver de la Camara de Comerç pero de Viver tenia ben poc, mes be es tractava de llogar un espai. La Cambra no hi aportava cap valor afegit.

Em vaig llegir la historia de la casa, vaig saber del seu propietari , havia vist el seu nom en Mosqueroles en la casa Mariona, al costat de on viu el meu fill.. Em va començar a despertar la curiositat.
En aquells temps, 2014,  jo treballava per una companyia de Software italiana, una companyia presidida per l'alcalde del municipi on estava ubicada, Sant Martino Buon Albergo , al costat de Verona.

Rafael Patxot em començava a inspirar nomes que havent llegit el resum de la seva vida que duien aquells quatre fulls que em va donar la Susana, la noia de la Cambra, quan vaig signar el contracte del Club de la Cambra i del tall d'oficina que m'havien asignat, e "el denominat Viver"

Rafael Patxot no em deixava de inspirar, dia i nit. Com es que no en sabia res de aquest home, amb l'important que ha estat per Catalunya . !!!!!!!!!  Vaig començar a trobar li pegues a la feina que feia, a les mires tant curtes que tenien els directius de la firma que m'havia contractat. Rafael Patxo m'ho recordava amb algunes de les coses que havia fet .......

Inspirat per en Patxot, vaig construir un projecte de ciutat per Sant Feliu de Guíxols i li vaig proposar al alcalde que "conduía el poble llavors ........ Al finalitzar la reunió, em va suggerir que entres en el detall de la ciutat parlant amb la direcció del arxiu municipal, la regidoria de promoció economica i turisme i, em va obsequiar un llibre "Rafael Patxot, mecenes , patriota i cientific"

Llegir aquell llibre i veure el talent i les experiencies valioses, les il·lusions i el entusiasme de les persones que "ocupaven llavors El denominat Viver de la Cambra , tot va ser un .

Vaig veure la brillantor de cadascu de ells, els Arquitectes, Marc i Pablo , l'expert en envasos , Fernando, Raul un microelectronic cotitzat en el mercat internacional, i gracies al Sr. Patxot va germinar "El Viver de Can Patxot ", un Viver de Vivers (
https://sites.google.com/site/elviverdecanpatxot/)

Moltes Gracies a Rafael Patxot i Jubert , animo als pares i mestres de tota Catalunya a animar als seus fills i filles a coneixer sobre ell 

2 comentaris:

  1. la Associació Orient@-T volem impulsar actuacions per promoure Una Millor Actitud davant els canvis que les crisis reclamen

    ResponElimina
  2. He creat un espai per a nosaltres a Google. Uneix-t'hi, https://goo.gl/spaces/AGLAjdGxKij1RagV7

    ResponElimina